13 juni 2017 Studio033

We zijn druk met mode fotografie!

We zijn druk met  fotografie!

Onze nieuwe website voor laat nog even wachten. Onze trouwe klanten krijgen voorrang boven onze eigen nieuwe ontwikkelingen. In de Studio zijn we druk met het fotograferen voor diverse producten. Elk product krijgt natuurlijk zijn nodige aandacht, zodat de foto optimaal zal spreken en dus zijn doel behalen.

Nieuwe klanten in de mode Fotografie :-))

Regelmatig krijgen we leuke opdrachten van start ups. Ze zijn op zoek zijn naar een fotograaf. Een opdracht is natuurlijk niet gelijk binnen gehaald. Gelukkig kunnen wij veel voor ze betekenen. En dit kunnen we ook laten zien! Op het gebied van concept, meedenken en het realiseren van een reclame campagne zijn wij als een vis in het water.

Het is leuk om te zien dat onze klanten ook profijt hebben bij goede foto campagne. Vaak kost reclame maken op google, Facebook en marktplaats veel geld. Het is natuurlijk fantastisch als we doormiddel van een betere foto meer effectieve verkoop behalen. Dit spel is natuurlijk redelijk complex. Daarom werken we ook graag samen met diverse reclame bureau’s.

Neemt u anders gerust ook een kijkje op foto Studio 033 of bij onze reclame fotograaf Thomas Thijssen.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,