Mode fotograaf

De modefotograaf bestaat uit een jong en hip team met een hippe studio. Wij schenken onze koffie in hippe bekers. Onze studio’s zijn gelegen in Amersfoort en Amsterdam, maar we hebben mogelijkheden door het hele land.We werken ook op locatie voor de beste modefotografie. Weet u nog niet wat u precies wil? Wij denken graag met u mee en stellen een concept op. Samen met u gaan we voor de perfecte modefotografie.

De modefotograaf is onderdeel van Studio033.

Uw wensen

Voor we gaan fotograferen inventariseren we uw wensen als klant. Wat moet de foto uitstralen en wat is de doelgroep? Hierin zorgen we ervoor dat uw product het beste naar voren komt. Alles wat u belangrijk vindt zullen we verwerken in de het concept.

FOTOGRAFIE

De modefotograaf gaat fysiek aan het werk. We fotograferen in onze Studio in Amersfoort, in Amsterdam of bij de klant op locatie. Met behulp van ons lichtplan en assistenten bouwen de perfecte set, voor de perfecte foto.

Foto nabewerking

Aan het einde van de rit komt alles samen. Het concept staat en de foto’s zijn gemaakt. Nu gaat het om de afwerking. We maken doormiddel van photoshop, digital painting en CGI het gewenste eindresultaat, de perfecte foto.

DE MODE FOTOGRAAF DOET NOG MEER!

Back-up & veiligheid

We geloven in ons werk. De zorg voor de bestanden, in en na het creatief proces, zijn van groot belang. We willen creatief zijn als een schilder maar zo veilig als een bank. Al uw bestanden staan bij ons veilig op onze servers. Gaat het om gevoelige informatie? Dan kunnen we alles versleutelen.

CLOUD BACK-UP

Heeft u liever nog meer bescherming voor uw data? Dan bieden we ook nog onze cloud back-up diensten aan. We werken samen met een professionele dienstverlener.

CODERING

We kunnen alle bestanden coderen of versleutelen. Uw bestanden zijn bij ons echt veilig.

SUPER NAS

Uw campagnes staan veilig op onze NAS-servers. Deze zijn 4-voudig weggeschreven op verschillende harde schijven.

Onze klanten


U bent bij de mode fotograaf in goede handen

Wij hebben blije klanten. Klanten die kritisch zijn en toch tevreden. Bij ons keren de klanten terug!

Review Hertog Jan, mode concept en Fotografie

Fantastisch! We zochten een mode fotograaf en die hebben we gevonden. De filosofie achter ons bier zien we terug in de foto’s. Prachtige modefotografie en campagne door een top fotograaf! Het concept zijn we overigens bijzonder blij mee.

Hertog Jan

Brooklyn Customer

Review WMW Humidor, mode Campagne en Fotografie

Boven verwachting! Een compleet concept bedacht, gefotografeerd, bewerkt en afgeleverd binnen een week. mode fotografie ten top! We hadden geen betere fotograaf kunnen wensen.

Illagraphics

NVM

Review DG Rubber,mode fotograaf en Concept

Leuk om te zien hoe Thomas kan meedenken en anders denkt als anderen. Goed werk, snel werk en niet duur. Bij de volgende fotografie opdracht weet ik je te vinden.

DG

Brooklyn Customer

Slidus

Review DJ, Bedenken van concept, fotografie en beeldbewerking

Ik kwam voor een portret foto en ik ging weg met een geweldig kunstwerk op doek en een mooie fashionfoto. De reacties van anderen zijn goed.

Slidus

DJ

Waar wacht je nog op?

Elke afgeronde mode campagne maakt ons hongerig naar nog meer nieuw werk. Bij elke foto die we maken en elke pixels die we veranderen leren we meer en willen we meer. Mogen wij straks uw fotograaf zijn?

Mode fotografie skills

100%

Tevreden klanten

100%
Onze toffe partners!

De Mode fotograaf en...

De Mode fotograaf heeft diverse partners. We werken graag samen met talent! Denk aan woorden als jong, flexibel, professioneel en helder. Deze woorden komen bij al onze partners terug in de bedrijfsfilosofie.