12 april 2017 Studio033

Nieuwe site van de mode-fotograaf

Welkom op de nieuwe site van mode-fotograaf. De site zal de komende tijd nog erg veranderen, maar zoals je kan zien zijn we al aardig op weg! Je kan uiteraard ook een kijkje nemen op de site van onze fotostudio.

Mocht je meer interesse hebben in een reclame-fotograaf? Of in een product-fotograaf? We zijn u graag van dienst!

Fotografie is een mooie ambacht. We zijn dan ook geschoold voor ons vak. Naast een goede opleiding hebben we jaren ervaring met het werken in de modebranche. We werken graag op locatie of in onze fotostudio. Het is niet enkel de fotograaf, het hele team werkt samen voor het perfecte resultaat. Denk aan styling en visagie. De assistenten die bezig zijn om de set uit te lichten. De communicatie tussen de artdirector en de fotograaf. De modellen die precies weten wat ze moeten doen. Echt teamwork!!!